Alex are nevoie acum, de ajutorul vostru!

1 săptămână de kinetoterapie și consult pt urmatoarea etapă

La ultima vizită la dl doctor Thiery și kinetoterapeuții acestuia ne-a fost recomandat să mergem o săptămână la București pentru diagnosticarea și evaluarea cât mai precisă a problemelor care trebuie rezolvate la următoarea intervenție. Este vorba în principiu de o operație multiplă la muschii piciorului drept de la șold, abductorii și la genunchi. Este încă în evaluare dacă este nevoie și de o derotare a femurului, care reprezintă secționarea femurului, rotirea lui cu câteva grade și fixarea cu placă și șuruburi în poziția corectă.
În perioada 27 martie – 3 aprilie, Alex împreună cu tati am fost la 10 ședințe de kinetoterapie și consult la clinica Recover din București.
A fost o săptămână foarte grea în care Alex a trecut prin emoțiile foarte mari pe care le are în mașină, mai ales fără mami lângă el, prin emoțiile despărțirii de mami, bunici și frățiorii lui și a fost greu. Cele 2 ședințe de evaluare prin kinetoterapie l-au epuizat enorm și după ședințe a avut zile în care a adormit de extenuare când ajungeam în locul unde am fost cazați.
La sfârșitul săptămânii am avut și 2 ore de consult cu d-l doctor Thiery și kinetoterapeuții săi și s-au mai clarificat unele dileme și ne-a recomand să facem și un CT în următoarele săptămâni, tot la București, pt a stabili și prin măsurători concluziile pt urmatoarea intervenție: CT membre inferioare pentru torsiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări similare