Alex are nevoie acum, de ajutorul vostru!

Am ieșit din spital

Miercuri a fost ultima mea zi în spital. A venit dl doctor să mă mai vadă un pic, ne-a dat dosarul meu cu tot ce s-a făcut în spital și să ne explice care sunt pașii următori, precum și specificațiile de continuare a tratamentului. Am ieșit din spital cu tati, după ce am servit și masa de amiază, aici în spitalul Monza mâncarea a fost deosebit de bună și variată și Alex a fost foarte încântat ☺.

Am reușit să ne instalăm unde vom mai locui încă două săptămâni jumătate și încercăm să ne descurcăm doar eu și cu tati. Încă trebuie să stau mult în pat pe spate și încet încercăm să mai stăm și în cărucior, câte 20 minute de câteva ori pe zi. Încă ne mai luptăm cu refacerea sistemului digestiv și urinar, dar încet reușim noi până la urmă.

Astăzi a fost kinetoterapeutul de la Recover, m-a mai mobilizat un pic și m-a pus în cărucior. Mi-a adus chiar și un alt cărucior de la ei pentru perioada cât mai stau aici, pentru că deja sunt mai mare și căruciorul meu mi-a rămas cam mic.

Luni începem recuperarea la clinica Recover, trebuie să mai facem niște analize și mă vede din nou dl doctor și îmi schimbă pansamentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări similare