Alex are nevoie acum, de ajutorul vostru!

Concluzii CT și consult kinetoterapeutic

Dl Răzvan, kineto-terapeutul dl doctor Thiery, ne-a anunţat că a discutat şi studiat împreuna cu dl doctor CT-ul lui Alex şi este mai bine decât se aşteptau din punctul de vedere al necesităţii derotirii femurului.
Concluzia este că vor fi 3 intervenţii pe muşhii din jurul şoldului, femurului şi genunchiului şi nu mai este necesară operaţia pe parte osoasă a femurului.
De asemenea ne-a transmis acordul dlui doctor să continuăm toate exerciţiile de kineto-terapie pe care le făcea Alex împreună cu dl Dan acasă.
Preconizarea este că intervenţia va avea loc la începutul lunii iulie şi încercăm să vedem dacă se poate găsi un loc după 17 iulie când este ziua de naştere a lui Alex.
Alex va avea o orteză care îi va imobiliza şoldul şi picioarele şi este obligatoriu să rămână la orizontală complet imobilizat timp de 3 săptămăni şi ulterior încă 3 săptămâni să poarte orteza şi să rămână în pat. Problema principală este pt noi acum că transportul lui Alex de la Bucureşti la Sibiu ar trebui să îl facem cu o ambulanţă pentru a putea să rămână imobilizat pe spate, ceea ce este problematic pt că lui Alex îi este foarte frică şi i se face rău în maşină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări similare