Alex are nevoie acum, de ajutorul vostru!

Kineto săptămâna 1

Kineto săptămâna 1

A trecut prima săptămână de kinetoterapie. A fost o săptămână destul de grea, în care am făcut, pe lângă kinetoterapie și analize de sânge.

Încă nu mi-am depășit frica legată de noile schimbări. La kinetoterapie primele două zile au fost cu reprize de frică foarte mare la acțiuni simple de schimbare a poziției corpului pe masa de kineto. Ultimele trei zile au fost mai bune, am progresat cu recuperarea unor mișcări pe care le-am pierdut în urma repausului și am început să mai pierdem din temeri.

Luni a fost ziua lui tati, i-am cântat „La mulți ani!” împreună cu mama și frățiorii mei de acasă. Am mâncat amândoi dintr-un tort bun, o surpriză din partea mamei pentru a simți că e o zi specială.

Marți am făcut și analizele de sânge și încă nu mi-am revenit în totalitate, dar sunt bine. Joi mi-a schimbat dl doctor pansamentele și incizia se vindecă bine iar săptămâna viitoare scap de capse și fire.

Încă obosesc dacă stau în șezut și mai ales după kineto sunt epuizat și trebuie să dorm câte un pic după fiecare ședință, dar sper să devin din ce în ce mai puternic cu fiecare zi.

4 thoughts on “Kineto săptămâna 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări similare