Alex are nevoie acum, de ajutorul vostru!

O zi lungă…

Mulţumim tuturor încă o dată şi vă transmitem că Alex a trecut cu bine peste încercarea cea mare, operația de corecţie a scoliozei neuromusculare şi de orizontalizare a bazinului.

A fost o zi foarte lungă pentru el, pentru mami și tati și toți cei care au fost cu sufletul alături de el. Alex a fost dus în sala de operație la ora 7:10 dimineața pentru protocolul de pregătire a operației și a ieșit din operție la ora 00:10. Din sala de operaţie a ieșit însă aproape de ora 1:00… după aproape 18 ore!

Luni 27.09 dimineața, Alex s-a internat cu mami în spitalul Monza și tati i-a vegheat tot timpul din fața spitalului. În cursul zilei de luni Alex a mai avut de făcut un test de spirometrie și a fost pregătit cu un „fluturaş” prin care a primit medicamentaţia preoperatorie.
Dimineaţa zilei de 28.09 a început foarte devreme pentru Alex, mami trezindu-l la ora 5:30 pentru pregătiri. A fost nevoie să facă
duș, spălat c-un săpun special, îmbrăcat cu halat, lenjerie intimă speciala pentru operaţie şi ștrampeni medicinali, furnizaţi de asistenţii medicali pentru compresia picioarelor în timpul operaţiei.
De la ora 6 au venit asistenţii medicali şi i-au administrat în continuare tratamentul intravenos preoperator.
La ora 7:10 Alex a fost dus în sala de operaţie şi pentru el şi toţi cei care eram cu sufletul alături de el a început ziua cea mai lungă din viaţa noastră.
Alex a ieşit din operaţie la ora 00:10, după scurt timp a dat semne de trezire şi de mişcare a picioarelor şi aproape de ora 1:00 Alex a fost trecut la ATI unde mami i-a fost alături toată noaptea.
Dl Dr. Alexandru Thiery, doctorul principal din echipa care l-a operat pe Alex, ne-a spus că totul a decurs aproximativ conform planului (a durat mai mult decât era preconizat) şi este totul bine. Alex nu a sângerat mult şi nu a fost nevoie să fie transfuzat cu alt sânge decât cel recuperat de la Alex în timpul operaţiei.
Urmează încă o săptămână în care Alex se recuperează în spital după operaţie şi alte 2-3 săptămâni în care Alex va urma tratamentul de kinetoterapie cu personalul specializat pentru aceste recuperări, aici la Bucureşti, la clinica Recover.

One thought on “O zi lungă…

  1. Sunteti puternici si Alex e intotdeauna cu un zambet curajios pe fata! O sa invingeti,o sa fie bine! Nu va lasati! Suntem cu gandul la voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări similare