Alex are nevoie acum, de ajutorul vostru!

Recuperare operație – 08iul

Vineri 08 iulie a fost o zi mai grea, Alex a avut dureri din cauza urtezei, a poziției și a imobilizării. A făcut din păcate 5 escare, la călcâie, pe lateralul genunchiului și pe coapsa dreaptă. S-au luat măsuri rapid prin pansarea cu produse speciale a acestor zone. D-l kinetoterapeut a venit și l-a scos pe Alex din orteză și l-a ținut în poziție corectă împreună cu tati până i-a fost luată orteza pentru remedierea problemelor. În acest timp Alex a făcut și un pic de recuperare prin mobilizarea minimă ușoară a piciorului operat.

Din păcate remedierea unei probleme a dus la accentuarea alteia și Alex a făcut „edem de fereastră” în dreptul trohanterul drept (s-a umflat coapsa între partea de jos și de sus a ortezei). Problema este din cauza faptului că s-a dorit ca Alex să fie direct în orteză pt a putea începe recuperarea cât mai repede, s-a încercat fabricarea ortezei fără a putea proba orteza pe poziția finală și de aici aceste probleme.

Începând să acuze dureri tot mai mari, dl doctor și kinetoterapeutul au venit de urgență din nou la spital și i-au eliminat temporar problema prin înlocuirea ortezei cu ghips.

Scoaterea și punerea în orteză este un proces destul de emoționant pt Alex pt că este nevoie de 4 oameni să-l scoatem. De asemenea punerea ghipsului a fost cu emoții pt că s-a făcut pe repede înainte și cu picioarele în aer, dar în același timp avem parte de o echipă de profesioniști condusă de dl doctor Thiery care au rezolvat problema urgent chiar dacă a fost vineri seara și aceștia erau înafara serviciului și deja în drum spre relaxare 🤗🙏.

Astăzi a plecat și mami la cei mici și tati s-a internat el cu Alex. Până la urmă la sfârșitul zilei Alex s-a calmat, i-am fost tratate din nou escarele cu acele comprese speciale, i-a fost dat tratament cu gheață la partea afectată, tati trebuie să fie foarte atent acum la poziția corpului și să-l aseze mereu, dar este important că ziua s-a încheiat bine.

Sâmbăta 09 iulie a venit din nou dl doctor Thiery să verifice starea lui Alex, să ne spună ce plan are pt ziua de luni. Luni dl doctor va tăia ghipsul în două bucăți pt a putea începe recuperarea și până la remedierea ortezei aceste bucăți se vor putea bandaja la loc pe picior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări similare