Alex are nevoie acum, de ajutorul vostru!

Recuperare și vindecare

Bucuria de sâmbăta ne-a fost distrusă de problemele apărute duminică și luni când am constatat că am mai făcut două escare pe spate, dintre care una pe șuruburile operației anterioare de care dl doctor este cel mai îngrijorat. Din păcate, am ajuns la 8 escare care necesită multă îngrijire și atenție.

Luni ne-a tăiat dl doctor și ghipsurile de la picioare, făcând din ele o orteză provizorie, care este desfăcută în fiecare zi la recuperare. Dl doctor a venit și cu o soluție de modificare a saltelei care este sub Alex pt a evita punctele de presiune care sunt cu escare. A tăiat și modelat buretele de saltea astfel încât să fie pe forma lui Alex și să nu mai existe puncte de presiune. Din păcate soluția unei saltele antiescară nu funcționează la Alex pt că este așezat pe niște bureți de saltea care ne ușurează nevoile fiziologice.

De acum este obligatoriu să-l întoarcem pe Alex și pe burtă, dar este un pic complicat pt că sunt necesari 4 sau chiar 5 oameni pt a reuși cu mare grijă. Ne întoarcem de câteva ori pe zi și stăm cât putem de mult. Această poziție este inconfortabilă mai ales din cauza ghipsului sau ortezelor și pt că îl dor genunchii în această poziție.

Facem recuperare zilnic cu echipa de la Recover care vine direct în salonul de spital pt că Alex este imposibil de deplasat deocamdată la clinică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări similare