Alex are nevoie acum, de ajutorul vostru!

Ne revenim încet, încet…

Alex a început să își revină încet, încet. Am scăpat de drenaje și sondă când dl doctor a venit să ne schimbe pansamentele și să ne consulte.

Am început să bem lichide și să mâncăm câte un pic și chiar am făcut un pic de exerciții de mobilizare și ne-am ridicat un pic în șezut.

Suntem încă speriați, luptăm să scăpăm de cateter și de perfuzii pentru a mai elimina un factor de stres care ne împiedică să mișcăm capul cum vrem, dar facem progrese.

3 thoughts on “Ne revenim încet, încet…

  1. Mulțumim frumos pt mesaj și gânduri
   !
   Durerile nu au fost din cauza operației, dar a primit și analgezice și antibiotic. Problema mare a fost din cauza imobilizării în orteză și a punctelor de presiune unde aceasta corecta poziția picioarelor. Orteza a fost modificată zilnic după sensibilitățile lui, dar totuși ne-am ales cu 8 escare dintre care una mai problematică, la care vom avea nevoie încă de mult timp de vindecare.
   Unele zone cu probleme le-am tratat cu pungi cu gel înghețat și unele le-am tratat cu mângâieri 😊.

  2. În primă fază v-am răspuns pt operația din iulie 2022 și după aceea ne-am dat seama că vă referiți la cea de scolioză.
   După operația de scolioză de asemenea Alex nu a avut dureri majore pt că avea un furtunaș lăsat epidural pt administrarea de analgezice direct în coloană, dar nu a fost necesară administrarea acestora pe aici după prima zi. De asemenea avea cateter și i se administrau pe acoli analgezice și antibiotic.
   Recuperarea după operația de scolioză a fost mai simplă simplă și mai ușoară decât cea de după operația de acum de la picior și șold.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Postări similare